Nexcom NISE 110

25.07.2024

|

Průmyslové počítače a periferie

Nexcom NISE 110: Bezventilátorový počítač do extrémních teplot

Představujeme nový průmyslový bezventilátorový počítač NISE 110, který přináší skvělý výkon a spolehlivost pro různé průmyslové aplikace. Tento kompaktní systém je vybaven nejnovější generací procesorů Intel Celeron® N97 Quad Core nebo Atom® x7211E Dual Core, což zajišťuje vynikající výpočetní i grafický výkon.

 

Klíčové vlastnosti NISE 110

  • Procesor: Onboard Intel Celeron® N97 Quad Core 2.0GHz nebo Atom® x7211E Dual Core 1.0GHz
  • Paměť: Podpora až 16 GB DDR5
  • Displej: Dva nezávislé výstupy HDMI a DP port
  • Síťové připojení: 3x Intel® I226-IT 2,5 GbE TSN LAN porty s podporou WoL, teaming a PXE
  • Úložiště: 1 x miniPCIe pro mSATA a 1 x M.2 Key B 2242/2280 pro SATA/PCIex2 SSD
  • Rozhraní: 2x USB3.2, 2x USB2.0, 4x COM porty (2x RS232 a 2x RS232/422/485)
  • Rozšiřující sloty: 1x mini-PCIe pro moduly Wi-Fi/4G LTE, 1x  M.2 Key B pro moduly 5G/ 4G LTE
  • Provozní teplota: -40 °C až 70 °C v prostředí s prouděním vzduchu
  • Napájení: Podpora 9~30 VDC vstupu, AT/ATX power mode

 

Využití specifických rozhraní NISE 110

4 x GPI a 4 x GPO (5 V, typ TTL): Tyto vstupy a výstupy umožňují přímé připojení k různým senzorům a aktorům. GPI porty lze využít k přijímání signálů z tlačítek, přepínačů nebo jiných digitálních zařízení, což je užitečné pro monitorování stavů nebo zahájení akcí. GPO porty umožňují odesílání signálů k ovládání relé, LED diod nebo jiných digitálních zařízení, což je ideální pro aktivaci výstupních procesů, jako jsou alarmy nebo kontrola externích zařízení.

1 x držák NANO-SIM: Tento držák slouží k integraci mobilní konektivity do systému. Použití NANO-SIM karty umožňuje mobilní datové připojení, což je výhodné pro aplikace, jako jsou vzdálené sledování a řízení, mobilní robotika nebo inteligentní dopravní systémy.

TPM 2.0 (volitelně): Volitelný modul zvyšuje úroveň zabezpečení zařízení, což je důležité pro aplikace, které vyžadují vysokou úroveň datové bezpečnosti, jako jsou finanční transakce, správa přístupu a ochrana proti neoprávněnému zásahu.

Mic-in / Line-out (volitelně): Vstup Mic-in lze využít pro připojení mikrofonu pro hlasové povely nebo záznam, zatímco výstup Line-out může být použit pro připojení reproduktorů nebo sluchátek pro zvukové výstupy. Toto rozhraní je užitečné v aplikacích, kde je potřeba zvuková komunikace, jako jsou interkom systémy, hlasové asistenty nebo multimediální prezentace.

 

Operační systémy pro NISE 110

  • Windows 10 IoT Enterprise, 64 bit: Optimalizovaný pro průmyslové aplikace s robustním zabezpečením a podporou IoT.
  • Windows 11: Moderní uživatelské rozhraní a pokročilé funkce pro komerční i průmyslové aplikace.
  • Linux Kernel verze 4.1: Stabilní a flexibilní systém s širokou komunitní podporou, ideální pro přizpůsobení a vysoký výkon.

 

Certifikace NISE 110

Nexcom NISE 110 je vybaven řadou certifikací, které zajišťují jeho spolehlivost a bezpečnost v průmyslovém prostředí. Zařízení získalo schválení CE, včetně standardů EN61000-6-2 pro elektromagnetickou kompatibilitu v průmyslových prostředích a EN61000-6-4 pro emise v průmyslových zónách. Dále splňuje požadavky FCC Class A, což znamená, že vyhovuje přísným americkým předpisům pro elektromagnetické rušení v komerčních a průmyslových aplikacích. Tyto certifikace potvrzují, že NISE 110 je vhodný pro použití v náročných průmyslových podmínkách, kde je důležitá jak spolehlivost, tak bezpečnost provozu.

NISE 110 je navržen pro použití v náročných prostředích a nabízí rozšířený provozní teplotní rozsah, což z něj činí ideální volbu pro průmyslovou automatizaci, síťové a komunikační aplikace. Díky vysoké integraci a flexibilitě je tento systém připraven na všechny možné výzvy.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace? Napište nám na [email protected] nebo zavolejte na +420 597 407 321.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na [email protected] nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY