I letos jsme studentům udělili stipendia

I letos jsme studentům udělili stipendia

Mladých lidí studujících technické obory je dnes velmi málo. Tuto skutečnost si uvědomoval i náš zesnulý kolega Pavel Lexa, který jim věnoval své životní úspory. Díky němu vznikl Nadační fond ELVAC a Pavel Lexa.

Pavel byl nejen excelentní obchodník, ale také veselý člověk se specifickým smyslem pro humor a láskou k lidem. Děkujeme, že vstoupil do našich životů.

Podle přání Pavla jsou z nadačního fondu financována stipendia dětem našich zaměstnanců, které studují střední či vysokou školu technického zaměření.

V tomto roce nově stipendium získal Ondra P., který absolvuje Střední školu Elektrotechnickou v Ostravě, aby se stal elektrikářem. Dále Martin Š., který nabývá znalosti v oboru aplikované fyziky na Univerzitě Palackého v Olomouci. Posledním čerstvým stipendistou je Filip M. studující na Vítkovické střední průmyslové škole na provozního technika.

Zmíněným přejeme úspěšný školní rok a dobré pracovní uplatnění ve zvoleném oboru po ukončení studia.

 

Nadační fond ELVAC a Pavel Lexa

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY