Aj tento rok sme študentom udelili štipendiá

Aj tento rok sme študentom udelili štipendiá

Aj tento rok sme študentom udelili štipendiá

17.09.2024

Mladých ľudí študujúcich technické odbory je dnes veľmi málo. Túto skutočnosť si uvedomoval aj náš zosnulý kolega Pavel Lexa, ktorý im venoval svoje životné úspory. Vďaka nemu vznikol Nadačný fond ELVAC a Pavel Lexa.

Pavol bol nielen excelentný obchodník, ale aj veselý človek so špecifickým zmyslom pre humor a láskou k ľuďom. Ďakujeme, že vstúpil do našich životov.

Podľa priania Pavla sú z nadačného fondu financované štipendiá deťom našich zamestnancov, ktoré študujú strednú či vysokú školu technického zamerania.

V tomto roku novo štipendium získal Ondra P., ktorý absolvuje Strednú školu Elektrotechnickú v Ostrave, aby sa stal elektrikárom. Ďalej Martin Š., ktorý nadobúda znalosti v odbore aplikovanej fyziky na Univerzite Palackého v Olomouci. Posledným čerstvým štipendistom je Filip M. študujúci na Vítkovickej strednej priemyselnej škole na prevádzkového technika.

Spomínaným prajeme úspešný školský rok a dobré pracovné uplatnenie vo zvolenom odbore po ukončení štúdia.

 

Nadační fond ELVAC a Pavel Lexa

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV