Nuvo-10208GC

05.09.2024

|

Priemyselné počítače a periférie

Nuvo-10208GC: Výkonný priemyselný počítač pre AI aplikácie s podporou 2 grafických kariet

V modernom priemyselnom prostredí, kde je potreba vysokého výpočtového výkonu kombinovaná s odolnosťou a spoľahlivosťou, prichádza na scénu priemyselný počítač Nuvo-10208GC od spoločnosti Neousys. Je navrhnutý pre náročné aplikácie v oblasti strojového videnia, umelej inteligencie (AI), deep learningu a ďalších výpočtovo náročných procesov.

 

Kľúčové vlastnosti Nuvo-10208GC

  1. Podpora až dvoch GPU kariet
    • Nuvo-10208GC je schopný pojať až dve výkonné GPU karty (napr. NVIDIA Tesla alebo Quadro), čo z neho robí ideálnu platformu pre AI a strojové učenie. Vďaka možnosti osadenia dvoch GPU je možné dosiahnuť až 97 TFLOPS výpočtového výkonu pri zachovaní kompaktného dizajnu.
  2. Široký rozsah napájania
    • Zariadenie podporuje jednosmerné napájanie v širokom rozsahu 8 až 48 V s funkciou jeho aktivácie pri naštartovaní vozidla. To umožňuje použitie počítača v rôznych prostrediach vrátane klasických aj autonómnych dopravných prostriedkov.
  3. Odolná konštrukcia
    • Nuvo-10208GC je navrhnutý na prácu v náročných podmienkach s rozšíreným rozsahom prevádzkových teplôt od -25 °C do 60 °C (v závislosti od konfigurácie). Vďaka robustnému šasi a odolnému chladeniu je počítač vhodný pre prostredie s vysokými vibráciami a prašnosťou.
  4. Flexibilná rozšíriteľnosť
    • Počítač ponúka množstvo rozhraní umožňujúcich rozšíriteľnosť vrátane PCIe a M.2 slotov, ktoré umožňujú pridanie ďalšieho hardvéru ako LTE/4G/5G modemu alebo Wi-Fi/Bluetooth karty. Systém ponúka dve pozície pre 2,5″ SATA disky a jeden voliteľný slot pre disk NVMe. Uložisko dát má podporou RAID 0/1, ktoré zaisťujú dostatočný úložný priestor pre dáta a vysokú úroveň ochrany dát.
  5. Sieťová konektivita
    • Nuvo-10208GC je vybavený dvojicou 2,5G Ethernet portov s radičmi Intel I226-IT pre vysokorýchlostné pripojenie a jedným Gigabitovým Ethernet portom s radičom Intel I219-LM, ktorý zaisťuje spoľahlivé a stabilné sieťové pripojenie pre všetky špecifické potreby.

 

Oblasti uplatnenia Nuvo-10208GC

Počítač nachádza uplatnenie v širokom spektre priemyselných odvetví. Je ideálnou voľbou pre použitie v inteligentných dopravných systémoch, automatizácii výroby, systémoch na sledovanie videa alebo ako výpočtová jednotka pre samoriadiace vozidlá. Nuvo-10208GC spĺňa požiadavky na moderné priemyselné aplikácie, ktoré vyžadujú spoľahlivý a výkonný hardvér.

Priemyselný počítač Nuvo-10208GC od spoločnosti Neousys je výnimočné zariadenie, ktoré kombinuje vysoký výpočtový výkon, robustnú konštrukciu a široké možnosti rozšírenia.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie? Napíšte nám na [email protected] alebo zavolajte na +421 326 401 766.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na [email protected] alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV