Nuvo-10208GC

26.08.2024

|

Průmyslové počítače a periferie

Výkonný průmyslový počítač Nuvo-10208GC pro AI aplikace

V moderním průmyslovém prostředí, kde je potřeba vysokého výpočetního výkonu kombinována s odolností a spolehlivostí, přichází na scénu průmyslový počítač Nuvo-10208GC od společnosti Neousys. Tento počítač je navržen pro náročné aplikace v oblasti strojového vidění, umělé inteligence (AI), deep learningu a dalších výpočetně náročných procesů.

Klíčové vlastnosti Nuvo-10208GC

  1. Podpora až dvou GPU karet:
    • Nuvo-10208GC je schopen pojmout až dvě výkonné GPU karty (např. NVIDIA Tesla nebo Quadro), což z něj činí ideální platformu pro AI a strojové učení. Díky možnosti osazení dvou GPU lze dosáhnout až 97 TFLOPS výpočetního výkonu při zachování kompaktního designu.
  2. Široký rozsah stejnosměrného vstupu:
    • Zařízení podporuje stejnosměrné napájení v širokém rozsahu 8 až 48 V s vestavěnou regulací výkonu při startování vozidla. Tato flexibilita umožňuje použití počítače v různých prostředích, včetně průmyslových vozidel a mobilních aplikací jako například autonomní vozidla.
  3. Odolná konstrukce:
    • Nuvo-10208GC je navržen pro práci v náročných podmínkách s rozšířeným rozsahem provozních teplot od -25 °C do 60 °C (v závislosti na konfiguraci). Díky robustnímu šasi a odolnému chlazení je počítač vhodný pro prostředí s vysokými vibracemi a prašností.
  4. Flexibilní rozšiřitelnost:
    • Počítač nabízí řadu rozhraní pro rozšiřitelnost, včetně PCIe a M.2 slotů, které umožňují přidání dalšího hardwaru jako LTE/4G/5G modemu nebo Wi-Fi/Bluetooth karty. Systém nabízí dvě pozicě pro 2,5″ SATA disky a 1x volitelný slot pro disk NVMe. Uložiště dat má podporou RAID 0/1, které zajišťují dostatečný úložný prostor pro data a vysokou úroveň ochrany dat.
  5. Síťová konektivita:
    • Nuvo-10208GC je vybaveno dvojicí 2,5G Ethernet portů s řadiči Intel I226-IT pro vysokorychlostní připojení a jedním Gigabitovým Ethernet portem s řadičem Intel I219-LM, který zajišťuje spolehlivé a stabilní síťové připojení pro všechny vaše potřeby

Aplikace v reálném světě

Nuvo-10208GC nachází uplatnění v širokém spektru průmyslových odvětví. Je ideální volbou pro použití v inteligentních dopravních systémech, automatizaci výroby, systémech pro sledování videa nebo jako výpočetní jednotka pro samořídící vozidla. Díky své flexibilitě a vysokému výkonu splňuje požadavky na moderní průmyslové aplikace, které vyžadují spolehlivý a výkonný hardware.

Závěr

Průmyslový počítač Nuvo-10208GC od společnosti Neousys je výjimečné zařízení, které umožňuje kombinaci vysokého výpočetního výkonu, robustní konstrukce a flexibilních možností rozšíření.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na [email protected] nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY