Getac S510

28.06.2024

|

Priemyselné počítače a periférie

Getac S510: Odolný notebook pripravený pre AI

Getac, známy výrobca odolných počítačov, predstavil nový notebook Getac S510, ktorý je navrhnutý pre náročné pracovné prostredie. Tento laptop je ideálnym nástrojom pre profesionálov, ktorí potrebujú vysoký výkon a spoľahlivé používanie aplikácií na báze umelej inteligencie.

 

Podpora novej generácie AI aplikácií

Vďaka svojim výkonovým parametrom a odolnosti je model Getac S510 ideálnou hardvérovou platformou pre širokú škálu aplikácií založených na umelej inteligencii:

  • Technici v autoservise môžu pomocou algoritmov v reálnom čase urýchliť proces diagnostiky.
  • Pracovníci vo verejných službách môžu využívať AI aplikácie na rýchlu analýzu dát z terénu a identifikáciu kritických problémov infraštruktúry.
  • Policajti môžu pri výsluchoch a zhotovovaní svedeckých výpovedí minimalizovať okolitý hluk, čo zlepšuje kvalitu záznamu.

 

Kľúčové vlastnosti Getac S510

  1. Displej:  Notebook je vybavený 15.6″ Full HD (1920×1080) displejom, ktorý ponúka ostrý obraz s jasom až 1000 nitov. Voliteľný dotykový displej umožňuje intuitívne ovládanie aj v rukaviciach, čo je ideálne pre prácu v teréne.
  2. Výkon: Počítač je poháňaný procesormi Intel Core Ultra 5/7 s technológiou Intel AI Boost a grafickou kartou Intel Graphics, čo zaisťuje užívateľom vysoký výkon. Špeciálna klávesa Microsoft Copilot umožňuje okamžitý prístup k možnostiam umelej inteligencie, kedykoľvek je to potrebné. Kapacita pamäte až 64 GB RAM a SSD úložisko s kapacitou až 2 TB poskytujú dostatočný priestor na ukladanie dát a rýchly prístup k nim.
  3. Odolnosť: Getac S510 je certifikovaný podľa normy MIL-STD-810H, čo znamená, že je testovaný na odolnosť proti nárazom, vibráciám a extrémnym teplotám. Certifikácia IP52 zaručuje odolnosť voči prachu a kvapkajúcej vode, čo umožňuje použitie notebooku v nepriaznivých podmienkach.
  4. Konektivita: Počítač ponúka širokú škálu portov, vrátane dvoch portov Thunderbolt 4, USB 3.2, HDMI, RJ-45 a čítačky SD kariet. Voliteľne je k dispozícii sériový port, ktorý je stále vyžadovaný v niektorých priemyselných aplikáciách. Navyše je tu možnosť konfigurácie s voliteľnými modemami 4G-LTE a 5Gplus. Štandardom je podpora Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.0 čo zaisťuje spoľahlivé pripojenie k internetu a ďalším perifériám. Ďalšie možnosti zahŕňajú čítačku čiarových kódov, diskovú jednotku DVD Super Multi Drive, druhú pamäťovú jednotku alebo grafickú kartu NVIDIA.
  5. Batéria: Getac S510 je vybavený dvoma batériami s možnosťou výmeny počas prevádzky (hot-swap), čo predlžuje dobu prevádzky a umožňuje neprerušovanú prácu. Táto funkcia je obzvlášť užitočná pre dlhé smeny alebo prácu v teréne, kde nie je ľahký prístup k napájaniu.

 

Ergonomický dizajn a bezpečnosť Getac S510

Napriek veľkému displeju a odolnému prevedeniu váži Getac S510 iba 2,35 kg. Premyslený dizajn a nízka hmotnosť uľahčujú prenášanie a prácu na cestách.

Notebook je vybavený pokročilými bezpečnostnými funkciami, ako je čítačka odtlačkov prstov, TPM 2.0 a voliteľná čítačka čipových kariet, čo zaisťuje ochranu citlivých dát a zabezpečený prístup k systému.

Okrem bezpečnostných prvkov počítač ponúka širokú škálu príslušenstva, vrátane dokovacích staníc, extra batérií a ochranných obalov, ktoré zvyšujú flexibilitu a možnosti prispôsobenia notebooku podľa potrieb používateľa.

 

Getac S510 je výkonný a odolný notebook navrhnutý pre profesionálov, ktorí potrebujú spoľahlivý pracovný nástroj v náročných podmienkach. Vďaka výkonným procesorom, veľkej kapacite pamäte, robustnej konštrukcii a širokej škále konektivity je ideálnym riešením pre priemyselné aplikácie, terénnu prácu a ďalšie náročné použitie. Navyše ponúka dlhú výdrž batérie a pokročilé bezpečnostné funkcie, čo z neho robí univerzálny nástroj na každodenné použitie.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie? Napíšte nám na [email protected] alebo zavolajte na +421 326 401 766.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na [email protected] alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV