Getac S510

24.06.2024

|

Průmyslové počítače a periferie

Getac S510: Odolný notebook připravený pro AI

Getac, známý výrobce odolných počítačů, představil nový notebook Getac S510, který je navržen pro náročné pracovní prostředí. Tento laptop je ideálním nástrojem pro profesionály, kteří potřebují vysoký výkon a spolehlivé používání aplikací na bázi umělé inteligence.

 

Podpora nové generace AI aplikací

Díky svým výkonovým parametrům a odolnosti je model Getac S510 ideální hardwarovou platformou pro širokou škálu aplikací založených na umělé inteligenci:

  • Technici v autoservisu mohou pomocí algoritmů v reálném čase urychlit proces diagnostiky.
  • Pracovníci ve veřejných službách mohou využívat AI aplikace k rychlé analýze dat z terénu a identifikaci kritických problémů infrastruktury.
  • Policisté mohou při výsleších a pořizování svědeckých výpovědí minimalizovat okolní hluk, což zlepšuje kvalitu záznamu.

 

Klíčové vlastnosti Getac S510

  1. Displej:  Notebook je vybaven 15.6″ Full HD (1920×1080) displejem, který nabízí ostrý obraz s jasem až 1000 nitů. Volitelný dotykový displej umožňuje intuitivní ovládání i v rukavicích, což je ideální pro práci v terénu.
  2. Výkon: Počítač je poháněn procesory Intel® Core™ Ultra 5/7 s technologií Intel® AI Boost a grafickou kartou Intel® Graphics, což zajišťuje uživatelům vysoký výkon. Speciální klávesa Microsoft Copilot umožňuje okamžitý přístup k možnostem umělé inteligence, kdykoli je to potřeba. Kapacita paměti až 64 GB RAM a SSD úložiště s kapacitou až 2 TB poskytují dostatečný prostor pro ukládání dat a rychlý přístup k nim.
  3. Odolnost: Getac S510 je certifikován dle normy MIL-STD-810H, což znamená, že je testován na odolnost proti nárazům, vibracím a extrémním teplotám. Certifikace IP52 zaručuje odolnost vůči prachu a kapající vodě, což umožňuje použití notebooku v nepříznivých podmínkách.
  4. Konektivita: Počítač nabízí širokou škálu portů, včetně dvou portů Thunderbolt 4, USB 3.2, HDMI, RJ-45 a čtečky SD karet. Volitelně je k dispozici sériový port, který je stále vyžadován v některých průmyslových aplikacích. Navíc je zde možnost konfigurace s volitelnými modemy 4G-LTE a 5Gplus. Standardem je podpora Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.0 což zajišťuje spolehlivé připojení k internetu a dalším periferiím. Další možnosti zahrnují čtečku čárových kódů, diskovou jednotku DVD Super Multi Drive, druhou paměťovou jednotku nebo grafickou kartu NVIDIA.
  5. Baterie: Getac S510 je vybaven dvěma bateriemi s možností výměny za provozu (hot-swap), což prodlužuje dobu provozu a umožňuje nepřerušovanou práci. Tato funkce je obzvláště užitečná pro dlouhé směny nebo práci v terénu, kde není snadný přístup k napájení.

 

Ergonomický design a bezpečnost Getac S510

Navzdory velkému displeji a odolnému provedení váží Getac S510 pouhých 2,35 kg. Promyšlený design a nízká hmotnost usnadňují přenášení a práci na cestách.

Notebook je vybaven pokročilými bezpečnostními funkcemi, jako je čtečka otisků prstů, TPM 2.0 a volitelná čtečka čipových karet, což zajišťuje ochranu citlivých dat a zabezpečený přístup k systému.

Vedle bezpečnostních prvků počítač nabízí širokou škálu příslušenství, včetně dokovacích stanic, extra baterií a ochranných obalů, které zvyšují flexibilitu a možnosti přizpůsobení notebooku podle potřeb uživatele.

 

Getac S510 je výkonný a odolný notebook navržený pro profesionály, kteří potřebují spolehlivý pracovní nástroj v náročných podmínkách. Díky výkonným procesorům, velké kapacitě paměti, robustní konstrukci a široké škále konektivity je ideálním řešením pro průmyslové aplikace, terénní práci a další náročné použití. Navíc nabízí dlouhou výdrž baterie a pokročilé bezpečnostní funkce, což z něj činí univerzální nástroj pro každodenní použití.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace? Napište nám na [email protected] nebo zavolejte na +420 597 407 321.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na [email protected] nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY