RAM Cervoz DDR5

24.05.2024

|

Priemyselné počítače a periférie

RAM Cervoz DDR5: Pamäťové moduly odstraňujúce výkonnostné limity

Spoločnosť Cervoz ponúka celý rad pamätí pre priemyselné aplikácie. A pretože je v dnešnej dobe nutnosťou efektívne spracovávanie veľkých objemov dát a práce s AI, prináša firma Cervoz DDR5 5600 DRAM moduly s doživotnou zárukou, ktoré nenarážajú na výkonnostné limity a umožňujú plynulý chod všetkých aplikácií.

 

Kľúčové vlastnosti Cervoz DDR5

Vynikajúca rýchlosť a kapacita: S rýchlosťou až 5600 MT/s a kapacitou až 48 GB moduly DDR5 prekonávajú DDR4-3200 o viac ako 50 %. Táto zvýšená šírka pásma umožňuje zvládnutie najnáročnejších úloh založených na AI, strojovom učení, analýzach v reálnom čase a vysokokapacitnom ukladaní dát.

Múdrejšia úspora energie a stabilita signálu: Vďaka implementácii on-die ECC (Error Correction Code) moduly zaisťujú vysokú integritu dát a odolnosť. Power Management IC (PMIC) minimalizuje spotrebu energie, čo poskytuje až o 8 % vyššiu energetickú účinnosť v porovnaní s DDR4.

Vysoký rozsah pracovných teplôt: Moduly sú k dispozícii v štandardnom teplotnom rozmedzí (0 °C až 85 °C) alebo širokom teplotnom rozmedzí (-40 °C až 85 °C), čo ich robí ideálnymi pre extrémne podmienky.

Doživotná záruka: Na chyby materiálu a spracovania

 

Využitie Cervoz DDR5 v aplikáciách

Cervoz DDR5 5600 DRAM moduly sú navrhnuté na použitie v rôznych priemyselných aplikáciách, ako sú napríklad:

  • Inteligentné sledovacie systémy: Rýchlosť a kapacita modulov umožňuje analýzu obrazov a identifikáciu objektov v reálnom čase.
  • Precízna medicína: Vysoká šírka pásma a kapacita podporujú náročné výpočtové úlohy v oblasti zdravotnej starostlivosti.
  • Chytrá doprava: Moduly zaisťujú plynulý chod systémov pre riadenie dopravy a bezpečnosti.
  • Dátové centrá: Cervoz DDR5 dodávajú výkon dátovým centrám, ktoré spracovávajú veľké množstvo informácií.

 

Produktový rad

Cervoz ponúka rôzne varianty DDR5 modulov vrátane DIMM, SO-DIMM, ECC DIMM a ECC SO-DIMM. Poskytuje tak užívateľovi možnosť voľby s ohľadom na konkrétne aplikačné požiadavky.

Pamäte Cervoz majú doživotnú záruku na vady materiálu a spracovania. Záruka sa vzťahuje na všetky DRAM moduly, vrátane tých z radu Wide Temperature, ktoré sú schopné pracovať v extrémnych teplotných podmienkach od -40 °C do 85 °C.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie? Napíšte nám na [email protected] alebo zavolajte na +421 326 401 766.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na [email protected] alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV