RAM Cervoz DDR5

17.05.2024

|

Průmyslové počítače a periferie

RAM Cervoz DDR5: Paměťové moduly odstraňující výkonnostní limity

Společnost Cervoz nabízí celou řadu pamětí pro průmyslové aplikace. A protože je v dnešní době nutností efektivní zpracovávání velkých objemů dat a práce s AI, přináší firma Cervoz DDR5 5600 DRAM moduly s doživotní zárukou, které nenarážejí na výkonnostní limity a umožňují plynulý chod všech aplikací.

 

Klíčové vlastnosti Cervoz DDR5

Vynikající rychlost a kapacita: S rychlostí až 5600 MT/s a kapacitou až 48 GB moduly DDR5 překonávají DDR4-3200 o více než 50 %. Tato zvýšená šířka pásma umožňuje zvládnutí nejnáročnějších úloh založených na AI, strojovém učení, analýzách v reálném čase a vysokokapacitním ukládání dat.

Chytřejší úspora energie a stabilita signálu: Díky implementaci on-die ECC (Error Correction Code) moduly zajišťují vysokou integritu dat a odolnost. Power Management IC (PMIC) minimalizuje spotřebu energie, což poskytuje až o 8 % vyšší energetickou účinnost ve srovnání s DDR4.

Vysoký rozsah pracovních teplot: Moduly jsou k dispozici ve standardním teplotním rozmezí (0 °C až 85 °C) nebo širokém teplotním rozmezí (-40 °C až 85 °C), což je činí ideálními pro extrémní podmínky.

Doživotní záruka: Na vady materiálu a zpracování

 

Využití Cervoz DDR5 v aplikacích

Cervoz DDR5 5600 DRAM moduly jsou navrženy pro použití v různých průmyslových aplikacích, jako jsou například:

  • Inteligentní sledovací systémy: Rychlost a kapacita modulů umožňuje analýzu obrazů a identifikaci objektů v reálném čase.
  • Precizní medicína: Vysoká šířka pásma a kapacita podporují náročné výpočetní úlohy v oblasti zdravotní péče.
  • Chytrá doprava: Moduly zajišťují plynulý chod systémů pro řízení dopravy a bezpečnosti.
  • Datová centra: Cervoz DDR5 dodávají výkon datovým centrům, která zpracovávají velké množství informací.

 

Produktová řada Cervoz DDR5

Cervoz nabízí různé varianty DDR5 modulů včetně DIMM, SO-DIMM, ECC DIMM a ECC SO-DIMM. Poskytuje tak uživateli možnost volby s ohledem na konkrétní aplikační požadavky.

Paměti Cervoz mají doživotní záruku na vady materiálu a zpracování. Záruka se vztahuje na všechny DRAM moduly, včetně těch z řady Wide Temperature, které jsou schopny pracovat v extrémních teplotních podmínkách od -40 °C do 85 °C.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace? Napište nám na [email protected] nebo zavolejte na +420 597 407 321.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na [email protected] nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY