Autonomní mobilní roboti

OD SPOLEČNOSTI

MiR

Mobile Industrial Robots (MiR) je přední dánská společnost, která se specializuje na vývoj a výrobu inovativních autonomních mobilních robotů (AMR) pro průmyslové použití. Společnost, založená v roce 2013, se rychle stala lídrem na trhu díky svým flexibilním a bezpečným řešením, která jsou navržena tak, aby zjednodušila procesy, zvýšila produktivitu a snížila náklady v různých odvětvích, včetně výroby, logistiky a zdravotnictví.

MiR nabízí širokou škálu robotů, které jsou schopné autonomně navigovat v komplexních a měnících se prostředích, což umožňuje firmám automatizovat interní transportní a logistické úkoly. Díky pokročilým algoritmům a snadno integrovatelným systémům mohou roboti MiR bezpečně koexistovat s lidskými pracovníky, což zvyšuje efektivitu bez nutnosti zásadních změn stávající infrastruktury. Společnost MiR je známá svou inovativností, kvalitou a schopností přinášet řešení na míru potřebám zákazníků, což ji činí důležitým partnerem pro podniky hledající způsoby, jak využít výhod automatizace.

MARTIN HALAMA

Martin se v ELVACu věnuje implementaci autonomních mobilních robotů již řadu let. Pomůže vám s výběrem vhodného řešení, které přesně odpoví na vaše potřeby.

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY