Autonomní mobilní roboti

OD SPOLEČNOSTI

HIKROBOT

Hikrobot je čínská společnost, která se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu autonomních mobilních robotů (AMR) a dalších inteligentních robotických řešení pro různé průmyslové aplikace. Jako součást většího technologického konglomerátu Hikvision, Hikrobot kombinuje špičkové technologie v oblasti obrazové analýzy a umělé inteligence s pokročilou robotickou inženýrství, aby nabídl inovativní a efektivní automatizační řešení.

Autonomní mobilní roboti od Hikrobot jsou navrženi tak, aby zvyšovali produktivitu a snižovaly operativní náklady v různých sektorech, včetně výroby, skladování, logistiky a maloobchodu. Tyto roboty jsou schopny samostatné navigace a optimalizace tras v dynamických prostředích, což umožňuje plynulý a bezpečný pohyb materiálů a zboží.

Díky snadné integraci do stávajících systémů a operací mohou společnosti rychle implementovat řešení Hikrobot a dosáhnout rychlé návratnosti investic.

Mobilní roboty značky Hikrobot jsou známí svým inovativním designem, kvalitou a schopností poskytovat přizpůsobená řešení, která splňují specifické potřeby a výzvy svých zákazníků.

Společnost ELVAC spolupracuje se společností Hikrobot a je plně kompetentní k poskytování komplexních řešení založených na mobilních autonomních robotech této značky.

MARTIN HALAMA

Martin se v ELVACu věnuje implementaci autonomních mobilních robotů již řadu let. Pomůže vám s výběrem vhodného řešení, které přesně odpoví na vaše potřeby.

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY